Šokolaadi söömisel vallanduvad meie kehas „õnnehormoonid“, sest šokolaadis sisalduvad endorfiinid tekitavad heaolutunde. Šokolaad sisaldab B-vitamiini, serotoniini, rauda, kaaliumi, vaske, magneesiumi, kaaliumi ja tsinki. Vaarikad annavad tumedale šokolaadile mõnusa maitsenüansi juurde.
Päritolumaa: Prantsusmaa
Säilitada: kuivas ja jahedas
Tõeline käsitööšokolaad, mis on valmistatud kakaoubadest.
Koostis: kakaooad, roosuhkur, kuivatatud vaarikad 7%, kakaovõi.
100 g toodet sisaldab keskmiselt:
Energiasisaldus 2343 kJ/ 561 kcal;
rasvad 36,4 g, millest küllastunud rasvhapped 21,2 g;
süsivesikud 51,2 g millest suhkrud 33,8 g; valgud; 6,9 g; sool 0,08 g
Šokolaadi söömisel vallanduvad meie kehas „õnnehormoonid“, sest šokolaadis sisalduvad endorfiinid tekitavad heaolutunde. Šokolaad sisaldab B-vitamiini, serotoniini, rauda, kaaliumi, vaske, magneesiumi, kaaliumi ja tsinki. Mustikad ja vaarikad annavad tooršokolaadile mõnusa maitsenüansi.
Päritolumaa: Prantsusmaa
Säilitada: kuivas ja jahedas
See tooršokolaad on valmistatud temperatuuril alla 45 °C , nii see säilitab oma vitamiinid ja mineraalid (magneesium, raud).
Koostis: kakaooad, roosuhkur, mustikad, vaarikad kakaovõi.
100 g toodet sisaldab keskmiselt:
Energiasisaldus 2225 kJ/ 540 kcal;
rasvad 37,5 g, millest küllastunud rasvhapped 21,8 g;
süsivesikud 41,2 g millest suhkrud 26,4 g; valgud; 7,5 g; sool 0,04 g