Nothing matches your search. Check the spelling or try a broader search term.

Kookospalmisuhkur uus.jpg

Coconut palm sugar 10kg, organic

Kookospalmisuhkur on hea alternatiiv valgele suhkrule, aga tarbida tuleks seda siiski mõistlikes kogustes.
Kookospalmisuhkur on maitselt sarnane pigem pruuni suhkru kui kookosega.

Kookospalmisuhkrut saab kasutada tavalise roosuhkru aseainena (1:1). Sellel on väga madal sulamistemperatuur ja äärmiselt kõrge põlemistemperatuur, seega sobib see ideaalselt kondiitritoodete valmistamiseks. Kookospalmisuhkur lahustub vedelikes ja vett sisaldavas tainas ilma jääkideta, kuna seda saadakse õienektarist, mitte rafineerimise teel. Kui asendada retseptis pruun suhkur kookospalmisuhkruga, peaks lisama natukene rohkem vedelikku, sest muidu tuleb küpsetis pigem kuiv ja purune.

Päritolumaa: Indoneesia
Säilitada: kuivas ja jahedas (kuni +20°C)
100 g toodet sisaldab keskmiselt: Energiasisaldus 1599 kJ/383,1 kcal;
rasvad 0,4 g, millest küllastunud rasvhapped <0,1 g;
süsivesikud 93,4 g, millest sahharoosi 86,9 g ja fruktoosi 2,7 g; valgud 0 g; sool 0,9 g
  • 771HULGI
Country of origin: Indonesia
Storage: Dry and cool (below +20°C)
100 g of product contains on average:
Energy value 1599 kJ/ 383 kcal;
Fats 0,4 g, of which saturated fatty acids < 0,1 g
Carbohydrates 93,4 g, of which sucrose 86.9 g and fructose 2.7 g; proteins 0 g; salt 0 g