Jõhvikad alandavad vererõhku, kaitsevad kuseteid, ennetavad vähkkasvajat ning on põletikuvastase toimega. Jõhvikad sisaldavad kaaliumi, bensoehapet, C-vitamiini, sidrun- ja oblikhapet, mistõttu on marjad hapu maitsega.
Jõhvikatest saab teha mitmeid erinevaid jooke, kastmeid ja magustoite.
Koostisosad: Jõhvikad*( 60%), õunamahla kontsentraat*( 39%), päevalilleõli* ( 1%)
*Kontrollitud mahepõllumajanduslikult
Säilitada: kuivas ja jahedas
100 g toodet sisaldab keskmiselt:
Energiasisaldus 1268 kJ/ 303 kcal;
rasvad 1 g, millest küllastunud rasvhapped 0,2 g;
süsivesikud 70 g, millest suhkrud 65 g; valgud 1 g; sool 0,01 g