+3725268251

Tere tulemast! Logi sisse või Registreeru kasutajaks

Gluteenivabad pannkoogid

13.03.2020 / 0 kommentaari
Gluteenivabad pannkoogid

Valgurikkad gluteenivabad pannkoogid saavad valmis vaid 15 minutiga - suurepärane hommikusöök.

Vaja läheb:

- 2 muna

- veerand tassitäit sojajahu

- 1 tl küpsetuspulbrit

- 1/3 tassitäit hapukoort (võib valida 20% või 10%)

- 1 sl oliiviõli

- 1 sl linaseemneid (soovitatav)

- soola ja/või suhkrut

Kuidas teha?

Sega kõik koostisosad omavahel kokku ja ongi tainas valmis. Väga oluline on tainas hästi suhkru ja/või soolaga maitsestada, sest muidu tulevad pannkoogid üsna maitsetud. 

Inspiratsiooni retseptiks saime siit.

Retseptis kasutatud mahe toiduainete kohta saad täpsemalt lugeda klõpsates sobival lingil:

Sojajahu blogipostitus

Linaseemnete blogipostitus

Kommentaarid