by Armastusest Inspireerituna OÜ Armastusest Inspireerituna OÜ on 14.02.2021
Retsepti valmistas partner:
Kreemi võib määrida saiale, leivale, õunaviilule või lisada pudrule jne. Samuti saab sellest pähkli kreemist väga hästi teha toorkooki.
Lukuuma pulber on magusa ja veidi karamellise maitsega, mis sobib hästi magustajana kasutada suhkru asemel.
Vaja läheb:
- 100g india pähkleid
- 1 dattel
- 3 tl lukuuma pulbrit
- näpuotsaga soola
Kuidas teha?
1. Leota india pähkleid ööläbi vees.
2. Kurna pähklid ja aseta köögikombaini või blenderisse koos teiste koostisosadega.
3. Blenderda seni, kuni tekib kreemine tekstuur. Vajadusel lisa veidi vett või taimset piima.
4. Kui soovid, võid lisada veidi sidrunimahla.