+3725268251

Tere tulemast! Logi sisse või Registreeru kasutajaks

Kikerhernekarri

23.08.2021 / 0 kommentaari
Kikerhernekarri

Nüüd, mil kuumalaine ja pidev jäätiseisu on asendunud pisut jahedamate ja vihmaste ilmadega, sobib kosutav ja soe kikerhernekarri ideaalselt järgmiseks õhtusöögiideeks. 

 

Retsept sündis koostöös partneriga 

 

Vaja läheb:

 

 

Kuidas teha? 

  1. Keeda üleöö leotatud kikerherned soolaga maitsestatud vees. Võib aega võtta umbes 1- 1,5 tundi.
  2. Haki sibul, küüslauk ja tšilli peeneks, riivi ingverijuur. 
  3. Kuumuta õli paksupõhjalises potis ja prae sibul klaasjaks. Seejärel lisa küüslauk, tšilli, ingver ja prae mõned minutid pidevalt segades. 
  4. Lisa karripulber ja kuumuta veel mõned minutid.
  5. Nüüd lisa tomatipasta ja purustatud tomatid. Keeda madalal kuumusel 5 minutit. 
  6. Lisa juurde keedetud ja kurnatud kikerherned ning kookospiim. Keeda umbes 20 minutit, kuni kaste pakseneb. 
  7. Lisa hulka peotäis värsket spinatit. Keeda veel mõned minutid. Maitsesta soolaga.
  8. Serveeri keedetud riisi ja värskelt hakitud koriandriga.

 

Naudi! 

 

NB! Kui proovisid seda retsepti, siis palun anna teada, kuidas maitses, jättes meie lehele kommentaari või kirjutades meile Facebookis või Instagrami! :) 

 

Samuti, kui oled juba meie tooteid jõudnud proovida, siis oleks meil väga hea meel, kui lisad enda arvustuse ka Google'isse Armastuse lehele. 

 

Klõpsa siia, et lisada arvustus.

 

 

 

Kommentaarid