by Armastusest Inspireerituna OÜ Armastusest Inspireerituna OÜ on 06.11.2020
Kuidas teha kodus jäätist selleks spetsiaalset masinat omamata? Selles artiklis tuleb juttu kahest erinevast viisist, kuidas on võimalik ise kodus jäätist teha. Samuti jagame erinevaid jäätise maitsestamise ideid. Jäätise valmistamine kodus on palju lihtsam, kui sa arvatavasti mõtlesid. Eriti äge on, kui sul on võimalik värske jäätis panna toredatesse karpidesse, mis meenutaksid välimuselt jäätise karpe.
Foto: handletheheat.com
Mõned koostisosad võivad pikendada jäätise külmumise aega.
Lisa 230g toorjuustu kahe koostisosa meetodile allpool. Kasuta elektrimiksrit toorjuustu kontentspiima ja vaniljega vahustamistamiseks enne vahukoorele juurde segamist.
Lisa ½ kuni 1 tassitäis pähklivõid.
Loe SIIT pähklivõi tegemise kohta.
Vaja läheb 3 tl sulatatud võid ja ½ sl kaneeli.
¾ tassitäit kakaopulbrit ja 100g sulatatud šokolaadi.
1 tassitäis šokolaadisiirupit, 1 tassitäis mini vahukomme, 1 tassitäis röstitud tükeldatud mandleid
1 tassitäis tükeldatud kuivatatud puuvilju.
½ tassitäit kakaopulbrit, 2 sl instant espresso pulbrit.
15 oreo küpsist, lohakalt tüheldatutena.
Foto: handletheheat.com
2 koostisosa meetodi jaoks läheb vaja:
- 2 tassitäit jahutatud vahukoort
- 400 ml jahutatud kondenspiima
- ½ tl vaniljet
“Külmuta ja sega” meetodi jaoks läheb vaja:
- 1.25 tassitäit täispiima
- ¾ tassitäit kristallsuhkrut või tavalist suhkrut
- 2 tassitäit jahutatud vahukoort
- 1 tl vaniljet
- ¼ tl soola
2 koostisosa meetod:
Vahusta elektrimikseriga vahukoor. Aeglasel režiimil sega hulka kondenspiim, vanilje ja soovitud maitse koostisosad. Seejärel vala taassuletavasse anumasse, kata toidukilega ning sulge. Pane sügavkülma vähemalt 6 tunniks ja hoiusta edaspidi ka sügavkülmas.
“Külmuta ja sega” meetod:
Kasuta taas elektrimiksrit vahustama piim ja suhkur suures kausis kuni suhkur on täielikult lahustunud. Sega hulka vahukoor, vanilje, sool ja valitud maitse koostisosad. Kui segu ei ole külm, pane see vahepeal külmikusse. Vala segu sügavasse roostevabasse kaussi ja külmuta 45 minutit. Kui kausi ääred hakkavad külmuma võta kauss sügavkülmast välja ja sega taas korralikult läbi. Jätka seda protsessi iga 30 minuti tagant 2-3 tundi.
Allikas: handletheheat.com
Kui sulle see artikkel meeldis, jäta oma arvamus kommentaaridesse või lisa reaktsioon. Proovime luua oma lugejatele kvaliteetset ja huvitavat sisu. Huvitavatest pakkumistest esimesena teada saamiseks telli ka meie uudiskirja.