by Armastusest Inspireerituna OÜ Armastusest Inspireerituna OÜ on 02.11.2021
See lahtine pirukas valmis koostöös Kadri Hekiga. Tema tegemisi saad lähemalt vaadata siit
Vaja läheb:
•2 tassi mandlijahu
•1spl kuldseid linaseemneid, jahvatada
•5 spl vett
•1 spl vahtrasiirupit
Täidiseks:
•3 tassi viilutatud õunu
•1 spl sidrunimahla
•100ml vahtrasiirupit
•1 spl tärklist (nt tapioki)
•peotäis marju (nt pohli)
•peotäis mandlilaaste
Kuidas teha:
1. Sega mandlijahu jahvatatud linaseemnete, vahtrasiirupi ning veega. Hoia täidise valmistamise ajal külmkapis.
2. Viiluta õunad, sega sidrunimahla, tärklise ja vahtrasiirupiga.
3. Suru taigen 26cm ümmargusse vormi. Kata õunaseguga (kuid ilma üleliigse vedelikuta). Kata marjade, kaneeli ja mandlilaastudega. Küpseta 170 kraadises ahjus 50 min. Serveeri (külmutatud banaanidest tehtud) jäätisega.
Mõnusat nautimist!