+3725268251

Tere tulemast! Logi sisse või Registreeru kasutajaks

Toorkook mandlivõi ja pekanipähklitega

21.08.2019
Toorkook mandlivõi ja pekanipähklitega

Koostis

Kuidas valmistada

Mandlivõi

Pane röstimata mandlid 170-180 kraadi juures ca 15 minutiks ahju, sest soojadest mandlitest eralduvad õlid paremini st mandlid muutuvad kiiremini kreemjaks. Pane soojad mandlid köögikombaini, kus alguses lase need tükkideks ja alles siis lase masinal tööd teha. Kreemjaks muutumine võib võtta isegi 15-20 minutit, seega jälgi, et köögikombain üle ei kuumeneks.

Kui mandlijahu kleepub köögikombaini anuma seintele, lülita masin minutiks –paariks välja ja lükka segu seintelt alla. Vahepeal meenutab tulemus mandlijahu, kuid vaikselt muutub segu kreemijaks.  Vaata ka videoõpetust.

TOORKOOK

  • Kalla kõik koostisained suurde kaussi.
  • Sega hoolikalt ühtlaseks massiks.
  • Pane segu sügavkülmutamiseks sobivatesse vormidesse.
  • Hoia jahedas kuni serveerimiseni.
  • Kaunista meelepäraselt. 

 

 

Inspiratsiooni koogiks saime siit